Видеа

Индиски воздухопловни сили Су-30MKI ефикасноста на црвено знаме 2008

Од две-дел видео опишувајќи перформанси Индиски воздухопловни сили Су-30MKI на црвено знаме 2008. Презентацијата е дадена од страна на неименуван USAF F-15 пилот кој учествувал во извршувањето.

Индо-САД црвено знаме вежба на воздухопловните сили Предавање 2008 Дел 1

Индо-САД црвено знаме вежба на воздухопловните сили Предавање 2008 Дел 2

Најдобар борец во светот (Англиски)

Особениот дел од четири-видео Најдобар борец во светот од крилја на Русија серија. Раскажувањето е на англиски јазик. Кликни тука за руски јазик верзија.

Дел 1
Продолжи со читање Најдобар борец во светот (Англиски)

Најдобар борец во светот (Рускиот)

Особениот дел од четири-видео Најдобар борец во светот од крилја на Русија серија. Нарацијата е на руски. Кликни тука за верзијата на англиски јазик.

Дел 1
Продолжи со читање Најдобар борец во светот (Рускиот)