Најдобар борец во светот (Рускиот)

Особениот дел од четири-видео Најдобар борец во светот од крилја на Русија серија. Нарацијата е на руски. Кликни тука за верзијата на англиски јазик.

Дел 1

Дел 2

Дел 3

Дел 4

One thought on “Најдобар борец во светот (Рускиот)”

Остави Одговори

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *