Најдобар борец во светот (Англиски)

Особениот дел од четири-видео Најдобар борец во светот од крилја на Русија серија. Раскажувањето е на англиски јазик. Кликни тука за руски јазик верзија.

Дел 1

Дел 2

Дел 3

Дел 4

One thought on “Најдобар борец во светот (Англиски)”

Остави Одговори

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *