Таг Архива: Су-35

Dzemgi доби Дванаесет Су-35

Објави РИА-новости испорака на дванаесет Сухој СУ-35s мулти-улога борбени авиони, со што бројот на испорачани авиони да 34. Останатите четиринаесет авиони, на 48 наредено од страна на руските воздухопловни сили, се закажани за испорака во 2015. Дванаесетте Су-35s ќе бидат испратени на Dzemgi во далечниот исток на Хабаровск регион на Русија, најверојатно се доделени на 23-ти борец Авијација полк (23 IAP). Dzemgi е пријавен како фабрика аеродром на Komsomolsk-на-Амур типови на авионите асоцијација Производство (KnAAPO).

Прочитајте го целиот приказна тука.

Сателитски снимки на Dzemgi воздухопловната база


Види поголема мапа

Dzemgi Su-27’s

Руското воено воздухопловство: Су-35 Испораките да започне

Испорака на Сухој СУ-35 multirole борбени авиони на руските воздухопловни сили ќе почнат пред средината на февруари.

“На руските воздухопловни сили ќе ги пречекаат Су-35 борец многу наскоро. Релевантни наредби се издаваат,” одбрана индустрија претставник во петокот. Продолжи со читање Руското воено воздухопловство: Су-35 Испораките да започне