Таг Архива: SU-27SM3

SU-27SM3 распоредување за да се Baranavichy

До крајот на година 24 SU-27SM3 борбени авиони ќе бидат распоредени на руската авијација база во Белорусија.

Руски борбени авиони полк, составена од 24 SU-27SM3 борбени авиони, ќе обезбеди воздушна одбрана "унија држава" и интегритетот на воздушниот простор, ИТАР-ТАСС со повикување на Главен Командант на Русија воздушни сили Виктор Bondarev.

Продолжи со читање SU-27SM3 распоредување за да се Baranavichy