Таг Архива: нуклеарно оружје

Руски Су-27 во Белорусија може да врши Nukes

Борбени авиони во Baranavichy можат да носат нуклеарно оружје.

Оваа изјава беше направен од страна лидерот на Обединети за цивилно партија (UCP) Anatol Liabedzka. Продолжи со читање Руски Су-27 во Белорусија може да врши Nukes