Su-27/30 Flankers на Primorko-Akhtarsk воздухопловната база

Сателитски снимки заробени во март 22, 2014 покажува осум Su-27/30 Flankers на Primorko-Akhtarsk воздухопловната база во јужниот дел на Русија. Овие единици наводно може да се користи во каква било воена акција против Украина.

18

 

Остави Одговори

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *