Категорија Архива: Некатегоризирано

Фото: Вооружени украински Су-27

А фотографија преземени во март 1, 2014 покажува украински “Сина 45” во лет вооружени со целосна дополнување на десет воздух-воздух проектили (R-27 Vympel и R-73 Vympel). Авионот се верува дека е со седиште во Mirgorod. Авионот носи на Украина “дигитални flanker” маскирна шема.

Вооружени украински Су-27

 

Фото од Андреј Rakul