За

Добредојдовте на Су-27.com

SU-27.com обезбедува вести и информации поврзани со Сухој СУ-27 “Flanker” борбени авиони и неговите деривати. Се надеваме дека воени авиони ентузијасти и скала modelers најдете Су-27.com забавен и информативен ресурс.

На Сухој СУ-27 е уникатна, импресивен, и (веројатно) убава авиони. Додека неговата употреба во борба е ограничен и минимална, повеќето експерти се согласуваат дека во рацете на добро обучен пилот, тоа е систем импресивен оружје кој ривали или Најдобри од нив сите, но најновите петтата генерација борбени авиони во моментов управувана од страна на воздухопловните сили на светот. Сухој е “Zhurovlik” е вистински успешна приказна. Нејзините широко прифаќање на извозната и лицензиран вграден арени, и опсегот на деривативни авион кој ја воведе, се доказ за овој успех.

Иако со седиште во САД, SU-27.com е аполитичен и не превзема никаква став, нуди никакво мислење, and does not endorse any views or opinions on the Su-27’s countries of origin or the countries which have purchased and operate the aircraft. SU-27.com нема агенда надвор интензивна интерес во овој авион, пилотите кои летаат, и пилотите кои еден ден може да биде принудена да лета против него во борба.

Уредник
SU-27.com

Su-27.com has no affiliation with Sukhoi Company (JSC) or United Aircraft Company. Use of the Sukhoi name, logo, and any and all trademarks or intellectual property on this website is governed by Fair Use doctrine.

Немојте да ги следите на овој линк или ќе бидат забранети од страницата!