Индиски воздухопловни сили Су-30MKI ефикасноста на црвено знаме 2008

Од две-дел видео опишувајќи перформанси Индиски воздухопловни сили Су-30MKI на црвено знаме 2008. Презентацијата е дадена од страна на неименуван USAF F-15 пилот кој учествувал во извршувањето.

Индо-САД црвено знаме вежба на воздухопловните сили Предавање 2008 Дел 1

Индо-САД црвено знаме вежба на воздухопловните сили Предавање 2008 Дел 2