Најдобар борец во светот (Англиски)

Особениот дел од четири-видео Најдобар борец во светот од крилја на Русија серија. Раскажувањето е на англиски јазик. Кликни тука за руски јазик верзија.

Дел 1
Продолжи со читање Најдобар борец во светот (Англиски)

Најдобар борец во светот (Рускиот)

Особениот дел од четири-видео Најдобар борец во светот од крилја на Русија серија. Нарацијата е на руски. Кликни тука за верзијата на англиски јазик.

Дел 1
Продолжи со читање Најдобар борец во светот (Рускиот)