Таг Архива: Ranai воздухопловна база

Ranai воздухопловна база надгради за да се Добивај Su-27/30 Flankers

Индонезија ги објави плановите за продолжување на пистите и комплетна други надградби во Ranai воздухопловна база на Јужното Кинеско Море со цел да се приспособат Su-27/30 борци и AH-64 Apache хеликоптери.